Cake Cup

Word For Header

Hi korang ! ok korang elly nk buat word for header kerr ape2x jerr lh word2x tuh gini rupe diek


hah gitu yg nie sebagai contoh klau nk  elly  wat kn mcm nie tpi tertulis name korang tanpa bayaran senang giler korang buat mcm nie

name yg hendak dibuat sebegitu " elly  comel" ok selesai hantar jerr kt komen nie ok !elly akan buat sekian terima kasih pix ! ..  elly  x mintax upah pown buat bende nie ..  elly  wat nie pown ikhlas dari hati keh3 xD !

sekian tamat lerr !

2 comments:

♥♥ieylar♥♥ said...

watkan utk ila leh x..
nak kaler purple eh tulisan nye..


" ieyLarViOLet"



maceh sis...^_^

i_creamgirl said...

@♥♥ieylar♥♥ ohh yang warne purple x dek untuk huruf camtu .. tpi , Elly nyer tuh huruf lain okay :D ! tapi Elly ade buat jugak .. pkai huruf dekat dlm entry nie lah okay .. klau nak gambar tuh bleh pegi kat sini http://s1183.photobucket.com/albums/x480/nur_aliyah00/?action=view&current=pizapcom13378676540941-1.png