Cake Cup

Scroll box / scroll bar for comment

hye n slam ari nie elly nk wat tutor seperti di atas dan elly buat nie bukan sje2x sbb ade kwn kiter yg mintak elly tolong buat kan kwn kiter nie :                      
                                         besar sgt kerr gmbr nie heheh ok2x kiter start tutor nyer :D !

1. Log in > Dashboard > Design > Edit html

2. Tekan ctrl + f cari kod dibawah nie l>

<div class='comments' id='comments'>
dah jumper ? ok2x next ...

next korang padam kod kt ats yg korang cri tdi gantikan ngan kod yg dibawah nie l>

<div class='comments' id='comments' style='overflow:auto; width:ancho; height:500px;'>
 dah ? ok save kalau x dek error! tau ! ok done !


SELAMAT MENCUBA !

3 comments:

leeya ax said...

hahaha thanks elly , leeya mintak bru tdi .. kjap jerr then elly dah trus buat bagus lerr ! :D

i_creamgirl said...

yerr memng elly x dek keje trus jerr lh buat huhuhu!

i_creamgirl said...

@leeya ax kalau nak ape2x tutor bleh send kat sini .. tutor buat sje2x tpi bukan blog nie blog tutorial ok ^_^ ! chill huhuh