Cake Cup

Dr.A =)

Assalamualaikum dan Selamat pagi, tengah hari, petang, senja dan malam

Okay dekat post nie Elly nak ceritakan pengenalan, perangai, cara hidup seseorang yang digelar Dr.A *doctor tuh ~

Well, Dr.A nie ada banyak sangat gelaran. Perangai dia pun macam kanak2 ribena sikit. Kalau nak tahu tentang hidup dye =D ! Baca post nie sampai habis okay sayang2 ku yang diluar sana tuh =)

Nak tahu tak siapakah Dr.A tuh ? Nak tahu ? Nak tahu ? Tengok gambar kat bawah nie =3


Ok nie lah Dr.A nyer .. nak lagi bukti ? Tengok bawah nie lagi !


**Hand made by me** Abaikan kalau tanda tangan tuh buruk. Jadi dye nie lah yang dikenali sebagai Dr.A !

Nama dye Aidie. Nama penuh dye Aidie Iqmal. *No more than that*
Gelaran dye ada banyak. So, dekat sini kita nak share kan =)

Dr.A a.k.a Sifu a.k.a Mr.Chocoboy a.k.a Baby Manja a.k.a apa lagi erk ? **lupa pulak >,<

Jadi nama2 kat atas nie nama gelaran dye lah (untuk pengetahuan korang)

Okay, gelaran Dr.A nie sebab dye nie doctor bedah pakar cinta =) ! Dye dengan Dr.F. 
Dr. F ? Sape tuh ? Nak tahu find out sendiri =D

Now, kita nak cerita pula pasal perangai dye. Kalau nak tahu kenapa perangai dye macam kanak2 ribena. Korang baca terus kat bawah nie (=

Kenapa perangai dye nie macam kanak2 ribena ? Okay, jawapan nyer ialah .....

Dye nie kuat merajuk, buat sikit. Merajuk bersaat2. Buat sikit. Merajuk berminit2. Buat sikit. Merajuk berjam2. Buat sikit. Merajuk berhari2. Buat sikit. Merajuk berminggu2. Buat sikit. Merajuk berbulan2. Buat sikit. Merajuk bertahun2. Buat sikit. Merajuk berdekad2. Buat sikit. Merajuk berabad. Buat sikit. Merajuk berentah2 hahah xD !

Lepastuh kalau orang marah dye, nanti dye buat macam nie :-

Aidie jahat
Aidie sakai
Aidie bla2
Aidie bla2

Macam tuh lah, macam2 keluar. 

Pastuh bila dah merajuk sangat mulalah nak OFFLINE CHAT !
*Gedik jerrr =P

Oh, sebelum terlupa kita nak bagi biodata dye ! 


Nama Aidie Iqmal Bin Ruzaidy
Umur Sweet 12. Next year 13 years old
Lahir 28.January.2000
Negeri Kelahiran Kuala Lumpur
 More about him ?

Dye suka pada sukan Bola Sepak tapi minat main Hoki

Lagi ? 

Hahaha tuh jer lah rasanya =)

Cara dye hidup ? Hmm ... Okay tengok lah kat bawah nie

Anak ketiga dari empat adik beradik 
Masih seorang pelajar 
Tinggal bersama ibubapa

Betul kah semua nie ? Rasanya nie perkara biasa. Orang lain pown lebih kurang samanya >,<

Nak tak link blog dye ? Korang tekan link kat bawah tuh !

♥ Tekan Sini ♥
Kalau kenal dye bagitahu kalau tak kenal pegi main jauh2 =) !

Okay sampai disini kisah kita. Kalau ada apa2 komen atau bagitahu kat shout =D

K bye ! Enjoy Reading

Tulus Ikhlas,

Nur Aliyah Zaimi
@EllyOhsem_Cute

Khas untuk Aidie Iqmal =) ! Nah amik !!


No comments: